新メンバー:佐藤駿丞さん、New member: Shunsuke Sato

Dr Shunsuke Sato, who were a postdoc fellow at Max Planck Institute (Hamburg, Germany), has joined our group from May 16th, 2019, as an International Tenure-Track assistant professor. He will continue to stay in Max Planck Institute.

現在、ドイツ・ハンブルグのマックスプランク研究所のポスドクである佐藤駿丞さんが、2019年5月16日に国際テニュアトラック助教として着任しました。しばらくの間は、マックスプランク研究所に滞在予定です。